André Hazes-imitator Kevin Kenzo overleden

© NSK
Redactie KW

Kevin Kenzo is net als zijn idool André Hazes niet meer. Zaterdagmiddag overleed de André Hazes-imitator in nog onbekende omstandigheden in zijn woning in Deerlijk. Kevin Kenzo was een tijdje woonachtig in Kuurne, maar na enkele inbraken in zijn woning gelegen aan de Rijksweg zegde hij de ezelsgemeente vaarwel.

Kevin Kenzo raakte bekend nadat hij door de jury van een zangwedstrijd die plaatsvond in het Casino in Knokke werd erkend als beste Andre Hazes imitator van België. Nadien nam hij ook nog deel in het jaar 1999 aan de VTM SoundmixShow waar hij het liedje ” ‘t laatste rondje ” bracht en met veel lof beoordeeld werd door de jury. Naast zijn imitatie van André Hazes had Kevin Kenzo ook een eigen uitgebreid repertoire. Zijn cd ” DE VLIEGER,” een arrangement van Fred Bekky was daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast was Kevin ook te zien in tal van TV programma’s zoals de VTM soundmixshow, Man bijt hond, de Freeky Frank show op Jim tv, Vara laat en Popidool 2003.

Kevin Kenzo die in het dagelijkse leven Jean Marie heette werd geboren in 1969 in Oudenaarde en studeerde muziekschool in de stedelijke Academie te Ronse. Op 20 jarige leeftijd kreeg hij alvast de zangmicrobe te pakken en toerde hij rond met zijn disco-bar. Kevin Kenzo stond dit jaar 23 jaar op de planken en imiteerde André Hazes reeds sinds het jaar 1998. Jean Marie wordt zaterdag begraven in Deerlijk 10u

(NSK – Foto NSK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier