Anaïs Demaret is de nieuwe Mieke Garnaal

We zien Christiane Moncarey (coördinator toerisme bij de gemeente Koksijde), Andreas Cavyn (lid directiecomité VVV), Dorinne Geersens (schepen van Toerisme), Mieke 2017 Anaïs en haar eredames Inne en Britt, Charlotte Castelein (voorzitter VVV), Yvan Vancayseele en Carlos Vanden Bussche (leden van het directiecomité VVV). © EDK
Redactie KW

Vrijdag stelde de Vereniging Voor Vreemdelingenverkeer (VVV) de nieuwe Mieke Garnaal 2017 voor op het binnenplein van het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke.

Anaïs Demaret (19) uit Koksijde was vorig jaar al eredame van Mieke Garnaal 2016. “Ik ben helemaal opengebloeid als eredame en leer graag nieuwe mensen kennen“, omschrijft ze haar motivatie om Mieke 2017 te worden.”Ik ga graag vissen met de paardenvissers.” De liefde voor de trekpaarden en de paardenvisserij heeft drie vriendinnen samen gebracht.

Naast Anaïs zijn twee vriendinnen haar eredames: Inne, de jongste met haar vijftien lentes, en haar zus Britt Van Gamepelaere (20) zullen zich inzetten om de paardenvissers van Oostduinkerke en de gemeente Koksijde zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Het officieel aanstellingsfeest gaat door op vrijdag 16 juni in de feestzaal Witte Burg in Oostduinkerke.

(EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier