Amber of Davina: een van beiden wordt Stadsambassadrice in Menen

Slechts twee meisjes dingen dit jaar naar de titel van Stadsambassadrice van Menen. Op de foto zien we in het midden de kandidates Davina Varrasse en Amber Dumon. Ze worden omringd links door Celien Vanhaezebrouck, stadsambassadrice 2016 en presentatrice van de verkiezingsavond, en door de uittredende stadsambassadrice Laura Defreyne. © WO
Redactie KW

Vorig jaar streden nog zeven kandidates om de titel van stadsambassadrice, dit jaar echter beperkt de verkiezing zich tot een duel tussen Amber Dumon uit Menen en Davina Varrasse uit Lauwe.

Tijdens de verkiezingsshow van zaterdag 25 augustus om 19.30 uur in CC De Steiger maken beide meisjes onder elkaar uit wie Laura Defreyne opvolgt als Stadsambassadrice. Kaarten in voorverkoop (8 euro) zijn te verkrijgen bij de kandidates of bij de dienst Evenementen Stad Menen. De avond zelf kost een toegangsticket 10 euro, kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen.

Country en disco

Amber Dumon (17) is de oudste van vijf zussen en woont in de Ostenstraat te Menen. “Ik studeer Sociaal Technische Wetenschappen in het Atheneum Menen. Mijn hobby’s zijn koken, zingen en Catalaans countrydansen bij The Barrel Dancers. Dat is een countrystijl waarbij veel bewogen, gesprongen en gedraaid wordt.”

Davina Varrasse (19) woont in de Lendakkerlaan te Lauwe. “In september begin ik aan mijn tweede jaar kleuteronderwijs aan de Vives Kortrijk. Ik werk heel graag met kinderen”, vertelt ze. “Behalve creatief knutselen doe ik ook aan competitief discodansen bij danscenter Marieflo. Met onze dansgroep werden we al drie keer Belgisch kampioen en namen we al eens deel aan het wereldkampioenschap in Zweden.” (CB/WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier