‘Allesdoende voorzitter’ maakt plaats voor Okra-team bij Trefpunt

Marc Bossuyt omringd door Jan Omey en Georgine Eeckhout © YVW
Redactie KW

Voor verenigingen die gestoeld zijn op vrijwillige medewerkers en bestuursleden veranderen de tijden, dat was ook het geval bij Okra Trefpunt.

De tijd van de allesdoende en bijgevolg dominerende voorzitter is voorbij, het accent wordt nu gelegd op ‘teamwerk’. Het vroegere dagelijks bestuur wordt nu het Okra-team onder leiding van de coördinator van algemeen beleid. Marc Bossuyt wordt omringd door Jan Omey en Georgine Eeckhout (medeleiders), Lionel Beheydt (regio vertegenwoordiger), Jules Godefroid (verslaggever), Karel Vandoorne (webmaster), Jan Toye (pr-man), Etienne Raes (zingeving), Els Castelein (evenementen), Luc Balcaen (belangenbehartiging), Koenraad Vandenbulcke (Torenhof), Noël Ruysschaert (De Biest) en Paul Biebau (financiën).

Daarnaast worden ze bijgestaan door de verantwoordelijken van de deelwerkingen zoals sport, cultuur, reizen en zorg, de contactpersonen (vroeger de wijkmeesters) die persoonlijk contact met de leden verzorgden en de logistieke medewerkers die instaan voor de praktische zaken.

(YVW/foto YVW).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier