Alles voor de goeie zaak : achter Maaike Cafmeyer aanhollen voor Music for Life!

© BELGA
Redactie KW

‘Iedereen zorgt voor iedereen’, zo luidt de baseline van de campagne die Music for Life maandag lanceerde. Wie een actie wil organiseren voor een goed doel dat haar of hem nauw aan het hart ligt, kan die registreren op dewarmsteweek.be.

Ook dit jaar kiezen de Vlamingen zelf voor welk goed doel ze geld willen inzamelen. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving. Een goed doel registreren of kiezen kan via dewarmsteweek.be.

Nieuw dit jaar is de Warmathon. In vijf Vlaamse steden worden tijdens De Warmste Week van Music for Life loopevenementen georganiseerd. Bekende meters en peters roepen per stad op om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Het geld dat daarmee wordt ingezameld wordt verdeeld onder alle goede doelen, meer dan duizend, die door de Vlamingen geregistreerd werden voor Music for Life. Voor West-Vlaanderen kan je op 21 december in Brugge terecht. Maaike Cafmeyer is meter van de actie voor onze provincie.

(BELGA)

>> Inschrijven kan vanaf maandag op www.dewarmsteweek.be en kost 12 euro. Daarvan gaat 10 euro naar Music for Life. Met de overige 2 euro ben je als loper verzekerd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier