Alain Delanghe schenkt aanhangwagen aan Melody Makers in Oostende

Alain Delanghe (met bril) schonk op woensdag 28 juni een aanhangwagen aan de Melody Makers. Voorzitter Jean-Pierre Severens draagt een hoed. © (Foto EFO)
Redactie KW

Dankzij een financiële inspanning van Alain Delanghe, beschikken de Melody Makers opnieuw over een comfortabele aanhangwagen om hun instrumenten te vervoeren

“Begin de voorbije winter stalen onverlaten onze aanhangwagen met daarin de instrumenten van de muzikanten”, zegt voorzitter en dirigent Jean-Pierre Severens. “Dit leverde problemen op om één en ander ter plaatse te brengen voor de optredens van onze vriendengroep. Dankzij sponsoracties en een benefiet in maart konden we al nieuwe instrumenten kopen, maar een nieuwe kar was te hoog gegrepen.”

“Alain Delanghe is verbonden aan een energie- en communicatiebedrijf. Mijn vriend kende onze noden en sprong onze vereniging ter hulp. Hij schonk ons vandaag 28 juni een kwaliteitsvolle aanhangwagen met bijhorende belettering en verzekering. Tijdens de overhandiging kreeg ik de tranen in de ogen. Dit gebaar geeft blijk van een (h)echte vriendschap. De overhandiging gebeurde na de repetitie in de school Petrus & Paulus West en ging gepaard met een etentje. De aanhangwagen staat voortaan veilig achter slot en grendel“, aldus nog Jean-Pierre Severens van de Melody Makers.

(BVO – Foto EFO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier