Al ruim 500 inschrijvingen voor tweede ‘Run into the Zone’ in Waregem

We zien Nathalie Provoost, coördinator van Run into the Zone bij TVH. © GVA
Redactie KW

Bedrijvenpark Waregem Zuid organiseert op zaterdag 24 maart voor de tweede keer ‘Run into the Zone’. Start en aankomst zijn deze keer plaats op de terreinen van TVH.

Wie wil meelopen, kan kiezen voor een traject van 6 of 11 km en legt een parcours af tussen en zelfs door verschillende bedrijven in het Bedrijvenpark. “De deelnemers krijgen de unieke kans om deze bedrijven op een originele manier te ontdekken: TVH, Mc Three, Callens&EmK, Van Dame, Renson, Goethals ijzerwaren, G&V Energy, Bent schoenen, Garage Dhont, Cras, Nore en Locinox“, verduidelijkt Nathalie Provoost, coördinator van Run into the Zone bij TVH.

Nieuw dit jaar is het kinderdorp, met onder meer springkastelen en grime. De foodtrucks zorgen ervoor dat de verbrande calorieën weer kunnen aangevuld worden.

Met nog een week te gaan, staat de teller van de inschrijvingen ondertussen al op ruim 500 deelnemers. “De kaap van de 700 deelnemers van vorig jaar is dus in zicht. Per inschrijving gaat 1 euro naar Somival, een club die sport en ontspanning aanbiedt voor mensen met een handicap.”, aldus Provoost.

50 TVH-ers ingeschreven

TVH is niet alleen de start en aankomstplaats van de run, ook heel wat medewerkers zijn bij de organisatie betrokken. “Tot nu toe zijn al 50 collega’s ingeschreven. Naast die sportievelingen zijn er ook heel wat vrijwilligers die helpen om het evenement in goede banen te leiden. Ik denk dan aan alles klaarzetten of het parcours afspannen met linten. Ook bij de animatie langs de route zijn TVH-ers betrokken. Zo zal bijvoorbeeld onze collega Clément Sabbe als helft van het DJ-duo T-Pulse & Clyde zorgen voor muzikale animatie op de mainstage.”

Voorinschrijven kan tot 22 maart, maar ook ter plaatse kan nog ingeschreven worden. Iedereen kan meedoen, ook wie niet in de deelnemende bedrijven werkt. Meer info vind je op de website.

(GVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier