Al 13.500 UitPASsen uitgereikt in Zuid-West-Vlaanderen

Redactie KW

De UiTPAS is een succes: in elf Zuid-West-Vlaamse steden en gemeenten zijn er al 13.500 geactiveerd.

Vandaag is het precies één jaar geleden dat de projectvereniging zuidwest de UiTPAS in de regio Kortrijk. “Daarmee was onze organisatie de eerste die in regionaal verband een uitrol van het Vlaamse project, geïnitieerd door CultuurNet Vlaanderen, van die schaal realiseerde”, aldus coördinator Marnix Theys. “Midden september vorig jaar hielden UiTPAS feestelijk boven de doopvont tijdens de eerste editie van het evenement ZOMERSLUiTER in het provinciaal domein De Gavers in Harelbeke.”

Circus en dj’s

De tweede editie van ZOMERSLUiTER vindt vanavond plaats op het evenemententerrein Spikkerelle in Avelgem. “Het belooft een namiddag en avond te worden vol ambiance met voor jong en oud wat wils. We hebben Circus Hoetchatcha voor de kleinsten, de dj’s Bounty Radio en Jukambo voor de danslustigen én concerten van Radio Negra en L’Orchestre International du Vetex.”

Verder zijn er foodtrucks, cocktails, een terras en kunnen UiTPASSERS punten sparen, omruilen voor voordelen en kans maken op een verrassingspakket. Wie nog niet over een UiTPAS beschikt kan zich dit hebbeding ter plaatse aanschaffen. Start vanavond vanaf 16 uur. (AXV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier