Aktivo lanceert nieuwe fuif

De leden van Aktivo organiseren een nieuwe fuif. © NVR
Redactie KW

Jongenschiro Aktivo organiseert op 28 april Let’s Go Rouge. Het is de eerste keer dat de Chiro deze fuif organiseert. De naam verwijst naar Kasteelbier Rouge. Dat is het thema waarrond de fuif zal draaien.

In samenwerking met brouwerij Van Honsebrouck besloot Chiro Aktivo een fuif te geven met kasteelbier Rouge als centrale drank. Dat is een fruitig bier met zoete kersenlikeur, gemengd met Kasteelbier Donker. “De laatste jaren wint het bier enorm aan populariteit. Daarom kozen we dat bier als thema voor de avond. Zij kunnen hun naamsbekendheid nog wat uitbouwen, terwijl wij een zakcentje voor ons kamp verdienen. Uiteraard zijn er op de avond ook andere dranken te verkrijgen aan democratische prijzen”, zegt Jonas Haerinck van Chiro Aktivo.

Ook de locatie van de fuif is origineel. “We mogen ons feest organiseren in de loods van het transportbedrijf De Leersnijder langs de Rijksweg. Zij staan in voor ons kampvervoer. Het is eens wat anders dan een gemeentezaal. Een nieuwe concept op een unieke locatie”, klinkt het.

Spaghetti-avond

Op de fuif zullen ook enkele dj’s uit de streek de muziek verzorgen. “Aftrappen doen we met dj CNCK, waarna dj Djotty zijn plaatjes zal draaien. Stonebox zal de avond afsluiten”, vertelt Jonas. Tickets kosten 3 euro in voorverkoop, 5 euro aan de deur. De zaal is open vanaf 21.30 uur.

Op 14 april organiseren de aspi’s van Chiro Aktivo ook het jaarlijkse spaghetti-avond in de sporthal van Wielsbeke. Info en tickets op Facebook en bij alle leiders en aspi’s. (NVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier