Agnes Messiaen uit Heule overleden

Redactie KW

Haar grote hobby was haar tuin, waarmee ze herhaaldelijk in de prijzen gevallen is bij de prijskampen van Heule Bebloemd.

05/05/1925 – 15/02/2018

Agnes Messiaen is overleden in wzc Ter Melle waar ze sinds twee jaar verbleef, na het overlijden van haar echtgenoot Daniël Coghe in december 2015. Vroeger woonden zij in de Magerstraat in Heule (Sente). Ze was geboren in Kortrijk en afkomstig van ‘t Hoge waar de ouderlijke boerderij heeft moeten plaats maken voor de Kennedylaan. Na haar huwelijk heeft ze zich bekommerd om het huishouden, om de kinderen en niet het minst later om de kleinkinderen. Haar grote hobby was haar tuin, waarmee ze herhaaldelijk in de prijzen gevallen is bij de prijskampen van Heule Bebloemd.

Zij was moeder van twee dochters: Ann (met Danny Ameye, Heule) en Hilde (met Jean-Pierre Rollez, Harelbeke). Ze had vier kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

Agnes heeft in het rusthuis nog twee mooie jaren kunnen meemaken. Ze heeft er zich goed aangepast en nam er graag deel aan de uitstappen. Ze was ook lid van de Bond der Gepensioneerden in Sente. De afscheidsviering is woensdag 21 februari om 10.30 uur in de Sint-Eutropiuskerk in de Sint-Eutropiuskerk in Heule-centrum (wegens de quasi-onbereikbaarheid van de kerk van Sint-Katrien).

(NOM-Begr. Messiaen Zwevegem)