Aan Tafel bij Stephanie Croes: "Nood aan ambitieus beleid voor horeca"

22/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 21/06/18 om 17:19

Aan Tafel brengt ons deze week bij Stephanie Croes van 'Blackbird' op het Jan Van Eyckplein. Samen met haar vriend Peter Develter voorziet ze heel wat Bruggelingen van een stevig ontbijt, een lichte lunch of een stukje zelfgemaakt gebak. Mét zicht op de bekende 'plastieken walvis'!

De goedlachse tafelgenote Stephanie Croes, die opgroeide in Sint-Michiels, studeerde Public Relations maar kwam al snel in de horeca terecht. "Na die opleiding trok ik eerst een tijdje naar het buitenland, onder meer naar Marokko waar ik vrijwilligerswerk deed in een school. Terug in België ging ik aan de slag in hotel Heritage in Brugge, aan de 'frontdesk'."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!