Aan tafel bij de familie Iacopucci: "Ook de mayonaise is hier zelfgemaakt"

01/12/17 om 10:30 - Bijgewerkt op 29/11/17 om 13:54

We schoven deze week aan tafel met Zeffiro Iacopucci en Josiane Vangheluwe. "We zijn Kortrijkzanen in hart en nieren", vertelt Josiane. "Ik zou nooit ergens anders willen wonen", meent ze.

Bij ons bezoek kwam de geur van versgemaakte puree ons tegemoet. Josiane Vangheluwe (74) had verder ook verse vol-au-vent klaargemaakt. Voor Josiane is koken geen opgave. Ze doet het graag. "Alles wat we thuis eten, is zelfgemaakt. Frietjes komen hier niet uit de diepvries maar snijd ik met de hand. Mayonaise heb ik nog nooit in een winkel gekocht, ik maak er altijd zelf. Je moet er natuurlijk wat tijd in steken."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!