63 bekende Vlamingen wensen Davo Wevelgem gelukkige verjaardag

Voorzitter Karl Verscheure is aangenaam verrast door het grote aantal BV's dat de club een gelukkige verjaardag wenst. (Foto TGM)
Redactie KW

Om de 40ste verjaardag van volleybalclub Davo Wevelgem in de kijker te zetten, stuurde de club haar leden uit met een duidelijke opdracht: verzamel filmpjes waarop Bekende Vlamingen Davo een gelukkige verjaardag wensen.

“We zijn echt geschrokken van het aantal wensen dat onze leden verzamelden”, vertelt voorzitter Karl Verscheure. “Niet alleen het aantal filmpjes doet de monden openvallen, ook de personen die ons feliciteren zijn echt wel indrukwekkend. We hebben zelfs wensen van premier Michel en Bart De Wever. Leden konden Rode Duivel Nicolas Lombaerts strikken, wielerhelden Roger De Vlaeminck en Lucien Van Impe, artiesten Willy Sommers en Paul Severs, stand-upcomedians Han Solo en Gunter Lamoot en ondernemers Karel Van Eetvelt en Wouter Torfs. Momenteel is minister van Sport Philippe Muyters de laatste in de rij van 63.”

Op 11 november volgt een fantastisch feest voor 40 jaar Davo Wevelgem., waar de filmpjes ook op groot scherm zullen vertoond worden.

(TGM)

>> Check de filmpjes opwww.facebook.com/Davo-Wevelgem-270776379621983/videos/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier