600 zwemmers vinden verkoeling tijdens nachtzwemmen in Wielsbeke

Redactie KW

Wegens het uitzonderlijk mooie weer was het openluchtzwembad in Wielsbeke woensdag open van 22 tot 1 uur na middernacht.

Overdag mocht het zwembad al 900 bezoekers verwelkomen, ‘s avonds kwamen nog eens 600 mensen verkoeling zoeken. DJ H&D zorgde met zijn zomerse beats voor extra sfeer.

Mathias Vanthuyne, Jari Verhaeghe, Xeno Verhaeghe, Glenn Vanluchene, Aaron Nuytten, Frederik De Smet, Ruben Verhaeghe, Thomas De Coninck en Jonith Herman (foto hierboven) waren met plezier van de partij. “Als kind kwamen we hier vaak zwemmen”, vertellen ze. “We hadden zelfs jarenlang een abonnement, maar intussen is het al wel enkele jaren geleden dat we hier nog overdag kwamen. Het nachtzwemmen is dankzij de muziek en het donker echt een leuk evenement.”

600 zwemmers vinden verkoeling tijdens nachtzwemmen in Wielsbeke

Luna Vanhoenacker, Naomi Dhondt en Elise Doornaert genieten zichtbaar ook van de verkoeling. “Wij komen al voor de derde keer naar het nachtzwemmen, maar we komen ook vaak overdag naar het openluchtzwembad als het mooi weer is. De sfeer is hier ook geweldig. Spijtig dat we maar tot 12 uur mogen blijven van onze ouders,” hadden ze het duidelijk liever nog wat langer getrokken.

600 zwemmers vinden verkoeling tijdens nachtzwemmen in Wielsbeke

En ook Evy Vervelghe, Phoebe Viane, Matthias Verleye en Birger Bogaert namen een duik in het lekker frisse water. “Wij komen af en toe in de namiddag zwemmen, maar waren nog niet eerder naar het nachtzwemmen gekomen. Spijtig dat dit pas om 22 uur begint, want we mogen maar tot middernacht blijven.”

(MDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier