55-jarige man spoorloos verdwenen tijdens vakantietripje in Oostende

26/05/15 om 18:04 - Bijgewerkt om 18:04

De federale politie vraagt uit te kijken naar deze man, die sinds 23 mei met zijn vrouw en een bevriend koppel in Oostende verbleef.

55-jarige man spoorloos verdwenen tijdens vakantietripje in Oostende

De politie en het gerecht vragen te willen uitkijken naar Hub Starren, een 55-jarige man met de Nederlandse nationaliteit die sinds zondag 24 mei is vermist. Hub is samen met zijn vrouw en een bevriend koppel sinds 23 mei op vakantie in Oostende.

Die zondag 24 mei ging hij nog iets halen uit het appartement. Hij is daar niet meer geweest en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. De man is 1m82 lang, normaal gebouwd en heeft blauwe ogen. Hij heeft voorhoofdskaalheid en op zijn rechterhand heeft hij een groot litteken.

De dag van zijn verdwijning droeg hij een skinny jeans, een bruine trui, een wit hemd en vermoedelijk ook een blauwe windstopper. Hij droeg ook een zonnebril pilootmodel met blauwe glazen en aan de linkerpols een horloge van het merk Massimo Dutti.

Heb je de vermiste nog gezien of weet je waar hij verblijft, bel dan naar het gratis nummer 0800 30300 of stuur een bericht naar opsporingen@police.belgium.eu .

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!