500 aanwezigen op bewonersfeest Eigen Haard in Zwevegem

Redactie KW

Zo’n 500 mensen waren zondag aanwezig op het bewonersfeest van de sociale huisvestingsmaatschappij ‘Eigen Haard’. Het feest was voorzien bij het 90-jarig bestaan van Eigen Haard vorig jaar, maar werd pas nu georganiseerd.

De huisvestingsmaatschappij is actief in Zwevegem, Avelgem, Anzegem, Spiere-Helkijn en Kortrijk. In totaal werden al 2.018 woningen gebouwd waarvan momenteel nog 1.321 in huur.

Voorzitter Erwin Bossuyt toonde zich best tevreden met de opkomst. “Het is een gezellige drukte in het gemeentepark. We hebben een mooi feestprogramma en hopen dat onze huurders een mooie dag beleven.”

De voorzitter riep de aanwezigen ook op een enquête in te vullen. “Onze huurders worden nu al uitstekend geïnformeerd en sommigen voelen zich allicht ook wel enigszins betrokken. Maar we willen nog een stapje verder. We willen de inspraakmogelijkheden vergroten en de verhouding tussen de huisvestingsmaatschappij en huurders verbeteren of gaan optimaliseren. Vandaar deze bevraging zodat we een beetje weten waar de noden liggen.”, besluit Erwin Bossuyt.

(GV -foto GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier