50 jaar Diedjies in Kuurne: "Wij waren de Dimitri Vegas en Like Mike van onze generatie"

14/04/17 om 16:33 - Bijgewerkt om 16:32

Al vijftig jaar lang lokt Diedjies elke zondagavond opnieuw honderden feestvierders naar het feestzalencomplex Huis Van Wonterghem in Kuurne en daarmee is het uniek in zijn soort. Zo goed als alle (inter)nationale vedetten en artiesten stonden er op de planken en ook anno 2017 is Diedjies nog altijd the place to be om het weekend af te sluiten. "Ons geheim? Keihard werken en de trends altijd een stapje voor zijn", verklappen stichter Marc Van Wonterghem en zijn rechterhand Paul Declercq.

Marc Van Wonterghem (72) startte in 1967 met de allereerste dansavonden in de feestzalen van zijn ouders. Vader Staf richtte in 1935 Huis Van Wonterghem op en voor Marc was het al snel een uitgemaakte zaak om de familieonderneming naar nieuwe hoogtes te stuwen. Nu staan zijn kinderen Gregory (44) en Barbara (39) aan het hoofd van het horecamonument. "Bij ons kan je alle grote momenten van het leven vieren, maar Diedjies is al vijftig jaar een hoeksteen van ons succes", glimt Marc trots.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!