30-jarige Brit vermist na avondje stappen in centrum van Brugge

23/01/15 om 11:48 - Bijgewerkt om 11:48

Bron: Kw

De federale politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor Matthew Webb, een Brit van 30 jaar oud.

30-jarige Brit vermist na avondje stappen in centrum van Brugge

Op woensdag 21 januari, rond halfdrie 's morgens, verliet de 30-jarige Brit een café aan de Grote Markt van Brugge. Hij was in ons land voor een bedrijfsbezoek. In de nacht van woensdag op donderdag trok hij er nog op uit met enkele vrienden. Rond 2.30 uur zei de Brit dat hij zich niet lekker voelde. Webb vertrok richting zijn hotel, maar is daar niet aangekomen. Hij heeft sindsdien geen teken van leven meer gegeven.

Matthew Webb was op het moment van zijn vertrek gekleed in een zwarte wollen jas, een blauw T-shirt met 1 horizontale rode streep, een blauwe afgewassen jeansbroek en witte schoenen. Hij is ongeveer 1m75 lang en normaal gebouwd. Hij heeft kortgeknipt donkerblond haar met een scheiding links.

Als de zoekactie van de lokale politie niets oplevert, zal de komende dagen de Cel Vermiste Personen van de federale politie ingeschakeld worden voor een massale speurtocht, ook in de Brugse reitjes.

(FJA)

>> Heb je deze man gezien of weet je waar hij verblijft, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!