22-jarige uit Oud-Turnhout verkozen tot Miss Elegantie 2017

13/08/17 om 08:06 - Bijgewerkt om 08:06

De kersverse Miss Elegantie 2017 werd de 22-jarige Jotti Verbruggen uit Oud-Turnhout. Zij zal dit jaar de gemeente De Panne vertegenwoordigen en promoten op tal van evenementen. De drukke dag startte voor de 20 finalisten met een oldtimer-rondrit om 13.30u, gevolgd door een verkiezingsshow op de zeedijk en een Beach Party 'Kiss from the Miss'. Pas na 21.00u viel het verdict van de jury.

Wie het meeste bewondering oogstte in het centrum van De Panne was zeer de vraag: de schitterende oldtimers of de bevallige jongedames die zich kandidaat hadden gesteld voor de verkiezing van Miss Elegantie. Een beetje publiciteit maken voor de prachtige, glimmende auto's maakte trouwens deel uit van hun opdracht. De 20 finalisten prezen de unieke modellen van Mercedes, Jaguar, Porsche... aan en sommigen kenden zelfs het bouwjaar, de maximumsnelheid en de actuele waarde. Onder...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!