16-jarige Kiany V.e uit Ichtegem sinds gisteren vermist

01/02/15 om 12:00 - Bijgewerkt om 11:59

Bron: Kw

Het parket van Brugge heeft een opsporingsbericht van de 16-jarige Kiany uit Ichtegem verspreid. Het meisje is sinds gisteren vermist.

16-jarige Kiany V.e uit Ichtegem sinds gisteren vermist

Vrijdagochtend, rond 6.40 uur, verliet de 16-jarige Kiany de ouderlijke woning in Ichtegem. Ze is nooit aangekomen op school in Brugge. Ze keerde ook niet terug naar huis en toen werd er alarm geslagen. Het gaat om een onrustwekkende verdwijning. Het meisje had ook geen gsm op zak.

Kiany is 1m67 lang en sterk gebouwd. Ze heeft grijs-blauwe ogen en lang bruin/blond haar. Op het ogenblijk van haar verdwijning droeg ze een donkere jeans, een grijze/oranje jas met kap van het merk Superdry, grijze en roze sportschoenen van het merk Adidas. Ze had een lichtgrijze rugzak met donkergrijze vlekken bij zich.

Weet je waar Kiany is of heb je nuttige info? Dan kan dit gemeld worden via het gratis nummer van de politie op 0800 30 300 of Child Focus via 116 000.

(ED)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!