11.11.11. organiseert urban trail door Roeselaarse gebouwen voor 1.111 lopers

© STEFAAN BEEL
Peter Soete

Op zondag 23 oktober organiseert de Roeselaarse 11.11.11.-groepering een urban trail of 11.trail door Roeselare. Elf peters en meters ondersteunen dit project.

In Antwerpen, Mechelen, Gent en Brugge lokken urban trails steevast duizenden sportievelingen die maar al te graag een loopwedstrijd door speciale gebouwen houden. Op zondagmorgen 23 okober kan dat ook in Roeselare maar dan wel ten voordele van 11.11.11.

Elf bekende peters en meters waaronder olympisch kampioen Fred Deburghgraeve en Knackvolleyballer Stijn Dejonckheere zetten, samen met de vele vrijwilligers, hun schouders onder dit project en de meesten onder hen zullen ook deelnemen aan de 11.trail. De 11.trail wordt geen pure wedstrijd maar belooft wel een totaalervaring te worden. Er komen animaties in het kader van 11.11.11 langs het parcours terwijl de deelnemers op eigen tempo lopen of wandelen door gebouwen in Roeselare waar ze niet zo vaak komen. Het parcours, dat vooraf niet wordt bekend gemaakt, bedraagt ongeveer 8 km en er kunnen 1.111 deelnemers starten. Alle info op www.11trail.be

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier