1.700 euro voor MS Liga Regio Oostende

Redactie KW

Nieuwjaarsreceptie bij Koninklijke Roei en Nautische Sport Oostende.

Voorzitter Daniël Deweert overhandigde een cheque vab 1.700 euro aan de mensen van MS Liga, Diane Versluys en Yvette Hennaert. (Foto FRO)

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke Roei en Nautische Sport overhandigde voorzitter Daniël Deweert een check van 1.700 euro aan Diane Versluys, voorzitster van de MS Liga Regio Oostende, de opbrengst van de jaarlijkse kaas- en wijnavond. De voorzitter loofde de prestatie van de KRNSO-atleten in het jaar 2014, waarbij op het Kampioenschap van België, korte en lange boten, zeven gouden en vier zilveren medailles werden behaald. KRNSO had met Fons Artois, Thijs Nieuwenhuyse, Ilse Vandenhouweele en Eline Ryckx, vier vertegenwoordigers op de Coupe de la Jeunesse, de Internationale Jeugdbeker. Bram Dubois won zilver op de European University Games.

Het kostenplaatje voor de realisatie van het nieuwe clublokaal bedraagt 680.000 euro. Het bedrag is haalbaar dankzij stadssubsidie van 500.000 euro, 75.000 subsidie van de provincie en eigen inbreng van de club. In september werd het 55 jaar oude lokaal afgebroken. Eind april moet de nieuwbouw waterdicht zijn en de officiële opening is voorzien voor begin oktober.

(FRO – foto FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier