Ruim 35.000 inschrijvingen voor groepsaankoop groene stroom en gas

Redactie KW

De campagne ‘Samen op weg naar goedkopere groene energie’ van de Provincie West-Vlaanderen telt momenteel reeds meer dan 35.000 inschrijvingen. Wie geïnteresserd is kan zich nog tot en met 5 februari inschrijven via de website of via een papieren formulier (in een infoloket).

Sinds begin november kunnen particulieren en ondernemingen zich vrijblijvend en gratis inschrijven via de website www.samengaanwegroener.be of via een papieren formulier (in een infoloket) Door een groot volume gezamenlijk aan te kopen via een openbare veiling kan een gunstigere prijs worden bedongen dan bij een individuele overstap. Tegelijk wordt ook het milieu niet vergeten, want het provinciebestuur kiest voor 100 % groene stroom. De eigenlijke veiling voor particulieren is voorzien op 6 februari 2012. Kandidaat-leveranciers kunnen die dag bieden via de online-veiling. Daarna krijgt elke deelnemer een persoonlijk resultaat en kiest hij/zij zelf om de overstap naar een nieuwe leverancier wel of niet te maken. Op www.west-vlaanderen.be/samengaanwegroener vindt u de openingsuren van de infoloketten.

Meer info

Burgers met vragen kunnen terecht op de gratis infolijn op 0800 18 711 of hun vraag stellen via mail naar samengaanwegroener@west-vlaanderen.be.

(A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier