Ruim 130 Roularta-werknemers met de fiets naar het werk

Redactie KW

Vanuit alle hoeken van de provincie fietsten meer dan 130 Roularta-werknemers op donderdag 1 juli naar het werk. Op diverse plaatsen in de provincie werd ‘gefietspoold’. Het is de derde keer dat het sportief comité van het bedrijf zo’n fietsdag organiseert.

Er werd alvast niet op een inspanning en op attribuut meer of minder gekeken om de fietsende werknemers een speciale ‘entree’ te serveren: er waren spandoeken en een aankomstboog aan de ingang van Roularta.

Derde keer

Voor het derde jaar op rij werd opgeroepen om vanuit de woonplaats met de fiets naar het werk te komen. Uiteraard waren de vaste fietsers op de afspraak, maar ook heel wat medewerkers die anders met de wagen naar het werk rijden, verkozen de tweewieler als vervoermiddel.

Afstand geen rol

Afstand speelde voor heel wat medewerkers geen rol. Ze spraken op een ochtendlijk vroeg uur af om in groep, in fietspool, naar Roeselare te rijden. Ook dit jaar kende het initiatief veel bijval. In totaal namen ruim 130 medewerkers aan het initiatief deel. Bovenop de kans om een webcam te winnen, werd dit jaar ook een bbq-rooktoestel aan een van de fietsende collega’s verloot.

(LVA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van vrijdag 2 juli 2010.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier