Roularta lanceert twee nieuwe lifestylemagazines

Redactie KW

Roularta Media Group uit Roeselare lanceert in 2012 twee nieuwe lifestylemagazines, die het tweemaandelijkse mannenmagazine Gentleman moeten vervangen. Het gaat om Trends Style, dat zes keer per jaar uitkomt, en The Good Life, dat vier keer per jaar verschijnt. Dat heeft de mediagroep maandag aangekondigd.

Trends Style is een magazine dat nieuwe trends signaleert in de wereld van mode, design, accessoires, horlogerie en andere. De titel verscheen eerder al enkele jaren in de jaren 90, waarna het geïntegreerd werd als een rubriek in het financieel-economisch weekblad Trends. Het magazine telt tussen 68 en 100 pagina’s en het eerste nummer verschijnt op 23 februari 2012, aldus Roularta Media Group.

The Good Life

The Good Life werd onlangs al in het Frans gelanceerd voor de Franse markt en Franstalig België. Het is een nieuw magazineconcept dat economie, financiën en cultuur in een lifestylemagazine integreert. De Nederlandstalige versie telt minimum 200 pagina’s en ligt op 13 maart 2012 voor het eerst in de Vlaamse krantenwinkel. Het magazine wordt hoofdzakelijk gedrukt op mat boekpapier en deels op glanzend papier voor de modepagina’s, aldus nog de mediagroep.

(Belga/BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier