Roeselen : shoppen, genieten en plezier beleven in Roeselare

Redactie KW

In diverse media en via de website www.roeselen.be lanceert de vzw Centrumstraten de term ‘roeselen’. Dat staat voor genieten, gaan shoppen, tijd voor jezelf nemen, iets leuks doen, lekker tafelen,…

Voor de promotie van de winkelstad Roeselare schakelt de vzw Centrumstraten een versnelling hoger. Die lanceert de term ‘roeselen’, wat een begrip in de volledige provincie moet worden. Dat woord wordt in de toekomst ook gebruikt om er de bestaande evenementen aan op te hangen. Eerstdaags wordt ook de website www.roeselen.be gelanceerd. Het woord zelf werd intussen geregistreerd.

Gratis koffie of thee

Wie in de periode van vrijdag 18 februari tot en met zondag 13 maart in Roeselare komt ‘roeselen’ en een lunch, diner of snack eet in een van de deelnemende horecazaken krijgt op vertoon van de advertentie in de verschillende media een gratis koffie of thee. De bon kan ook worden afgeprint via de website www.roeselen.be of via www.centrumroeselare.be. Op de site vind je ook de deelnemende zaken. Er worden ook ‘roeseladvertenties’ om aan de deur te hangen verspreid. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier