Roeselarenaars winnen award met vakantiepark in Frankrijk

Redactie KW

Joost Borry en Anje Margodt hebben de Zoover-award gewonnen met hun vakantiepark met dank aan goede reisrecensies.

Begin 2012 verhuisden Joost Borry, Anje Margodt en de drie kinderen, Gianni, Ricky en Romy, naar het zuiden van Frankrijk om er een vakantiepark te beginnen in Sud Aveyron. Een vakantiepark met zestien chalets waarbij ze vooral mikken op gezinnen met kinderen. Dat wordt blijkbaar geapprecieerd want het gezin wordt nu bekroond met de Zoover-award. Die wordt uitgereikt door een site waar mensen hun vakantielocatie kunnen beoordelen.

“Blijkt dat we op de zesde plaats staan van beste vakantieparken van heel Frankrijk”, zegt Joost. “Dat is mooi, maar we weten ook dat de toekomstige gasten met een heel ander beeld bij ons gaan arriveren, maar dat stimuleert ons juist om het in de toekomst nog beter te doen. Ons doel, om de gasten een heel toffe vakantie te laten beleven, is met deze award zeker bevestigd.”

Joost en Anje werkten voordien bij de stad Roeselare, een groot verschil met hetgeen ze nu doen. “We leven misschien wel een beetje als God in Frankrijk, maar we moeten er uiteraard ook werken. We komen wel nog af en toe terug naar Roeselare”, besluit Joost.

(TD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier