Roeselare neemt feestend afscheid van batjesiconen Kevin en Mario

Redactie KW

Roeselaarse Batjesiconen Kevin en Mario namen zondagavond met hun ‘Laatste Sow’ afscheid van het grote publiek. De typetjes gespeeld door Filip Sobry en Kristof Desal werden vijf jaar geleden ter animatie in het leven geroepen naar aanleiding van de Batjes. Het publiek pikte de twee op en zorgde ervoor dat het duo bijzonder succesvol werd. Naar aanleiding van 80 jaar Batjes besloten de twee om nog een allerlaatste keer uit te pakken

Dat gebeurde op de Grote Markt waar de fans massaal present tekenden voor een avond op typische wijze van Kevin en Mario. De twee begonnen met een talkshow waar ze op ludieke manier hun praatgasten het vuur aan de schenen legden. Na een optreden van The Memphis Truckdrivers was het aan de twee om hun grootste hits nog eens uitgebreid te brengen. Tot jolijt van het publiek dat passende afscheid wou nemen van twee Batjesfenomenen: met heel veel ambiance.

Na het optreden was er nog een afterparty op de Grote Markt. Daarmee zijn de Batjes in Roeselare over halfweg. Na een droge vrijdag, zaterdag en zondag is er maandag nog heel wat animatie. Aan het Stationsplein zijn er nog optredens met o.a. Paul Severs.

(TD)

Een uitgebreid verslag over de Batjes volgende week in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier