Rockvillage van Izegemnaar loopt vol in Werchter

Redactie KW

Het festival Rock Werchter is volop aan de gang en Rockvillage van Bruno Lambert uit Izegem is er helemaal volgelopen. Zijn luxueuze dorp met houten chalets is bestemd voor wie de tent ontgroeid is. Dit jaar staan er zelfs een pak meer. Voor zo’n 900 euro kan je er met vier mensen erg comfortabel slapen en zelfs nog veel meer.

De festivalgangers die in Rock village een chalet boekten lijken weinig last te hebben van de loden zon. Het luxueuze houten chaletdorp was vorig jaar zo’n succes dat Izegemnaar Bruno Lambert dit jaar 200 chalets liet neerpoten in Werchter in plaats van 180. Voor wie geen zin heeft in een bloedhete tent is dit het ideale alternatief.

200 huisjes

“Hier liggen 800 mensen in 200 huisjes. Het is eigenlijk voor de rijpere festivalganger die hun tentjes een beetje beu zijn. De werkende mens heeft al een centje meer dan de jobstudent die zijn centjes zuur verdiend heeft. Na deel één is er nu deel twee en wellicht worden hier nog enkele vervolgstukken aan gebreid”, zegt Bruno Lambert, Rock Village.

De Izegemnaar denkt ook aan de jobstudenten. Voor de tiende keer verzorgt hij ook een aantal kampeerterreinen voor zo’n 25.000 mensen. (KB)

-Kijk vanavond vanaf 18 uur naar het nieuws op WTV voor een volledig verslag-

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier