Ricardo sneuvelt in So You Think You Dance

© So You Think You Can Dance
Redactie KW

De beloftevolle en populaire danser Ricardo Oliveira Ferreira uit Izegem overleefde de tweede liveshow niet van het dansprogramma So You Think You Can Dance op VTM.

Ricardo maakte al indruk op de audities, stoomde met gemak door de bootcamp en bleek ook erg beloftevol tijdens de liveshows van het VTM-programma So You Think You Can Dance. Helaas komt er een eind aan zijn parcours. Na een dance-off stemde de jury hem naar huis. De ooit veelbelovende voetballer, die zijn carrière opgaf voor dans, bleek na afloop een sportieve verliezer. “Het was een unieke ervaring”, aldus Ricardo. “Het doet pijn, want -het mag dan cliché klinken- we zijn één groep geworden, één familie. Ik heb mijn best gedaan. De commentaar van de jury was ergens wel terecht. Technisch gezien was het misschien minder, maar ik ben blij dat ze gezien hebben dat ik er wel keihard voor gewerkt heb.”

Ricardo kon rekenen op een trouwe aanhang thuis. Onlangs werd er nog een heuse fandag georganiseerd en was er zelfs een flashmob op de Grote Markt in Izegem. Die trouwe fans zullen hem ongetwijfeld opnieuw een warm welkom geven bij zijn thuiskomst. (BVB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier