Revue in Wervik laat toeschouwers stemmen bij binnenkomen

Redactie KW

Theaterbende ‘t Project brengt in het gemeenschapscentrum Forum vier voorstellingen van de Werviksche Revue. De vorige editie dateert ondertussen al van vier jaar geleden. “Het wordt een geestige voorstelling”, zegt voorzitter Timothy Volcke. “De politiek komt regelmatig weer. We doen een grote verkiezingsshow.”

“Bij het binnenkomen gaan de mensen kunnen stemmen op partijen, niet op namen. Na iedere voorstelling worden de resultaten bekendgemaakt. Na vier voorstellingen en dus met ongeveer duizend aanwezigen, gaan we in feite een mini-verkiezingspoll hebben. Het is de eerste keer dat we de revue spelen voor de gemeenteraadsverkiezingen (in oktober volgend jaar, nvdr) doorgaan. Nu moeten we anticiperen op wat nog moet komen. Om een revue te spelen is het gemakkelijker na de verkiezingen.”

De vier voorstellingen gaan door op zaterdag 10 en 17 december om 20 uur, zondag 11 december om 18 uur en vrijdag 16 december om 20 uur. De revue duurt tweemaal minimum een uur. Er is een pauze voorzien.

(EDB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier