Restauranthouder verongelukt met motor

Redactie KW

De patron van het bekende restaurant ‘In de Rustplaats’ nabij het kruispunt van de N8 en de Noorderring in Brielen, is woensdag in de vooravond omgekomen in een verkeersongeval in Komen-Ten Brielen. Hij werd met zijn motor gegrepen door een links afslaande wagen die uit de andere richting kwam. De man was op slag dood.

Het ongeval deed zich voor omstreeks 17.30 uur in de Zandvoordestraat in Komen-Ten Brielen, dat is de weg tussen Komen en Zandvoorde. Het slachtoffer reed met zijn zware motor in de richting van Komen.

Op slag dood

Ter hoogte van het kruispunt met de Dadizelestraat, net over de taalgrens, werd hij plots verrast door een Peugeot die uit de andere richting kwam en werd bestuurd door een jonge vrouw uit Komen. Deze wou links afslaan in de Dadizelestraat, maar had blijkbaar de tegenligger niet zien afkomen. De motorrijder kon de wagen niet meer ontwijken en vloog er met een zware klap op te pletter. Hij werd op straat geworpen en was op slag dood. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd maar diende wel in shock te worden afgevoerd. Het parket van Doornik kwam ter plaatse en de weg bleef urenlang afgesloten.

(WB voor kw.be)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West en Kust) van vrijdag 19 maart 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier