Restaurant Saint-Amour valt in de prijzen

07/10/08 om 08:51 - Bijgewerkt om 08:51

Bron: Kw

Olivier Accindinus van het restaurant "Les 7 Fontaines d'Awenne" (Saint-Hubert) werd maandagavond tot beste ambachtelijke kok van België gekroond, tijdens een wedstrijd georganiseerd door de Meesterkoks van België. Dimitri Moens van het Brugse restaurant Saint-Amour werd tweede. De wedstrijd vond plaats tijdens het salon Horeca Life, voor professionals uit de horeca.

De deelnemers kregen eerst een verplicht recept voorgeschoteld: witte heilbot uit Noorwegen met Rubenssaus. Nadien mochten ze hun gang gaan met een aantal voorafbepaalde ingrediënten: eend "col vert", vijgen, rozijnen, koolrabi en een pompoenso...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee