Restaurant Saint-Amour valt in de prijzen

07/10/08 om 08:51 - Bijgewerkt om 08:51

Bron: Kw

Olivier Accindinus van het restaurant "Les 7 Fontaines d'Awenne" (Saint-Hubert) werd maandagavond tot beste ambachtelijke kok van België gekroond, tijdens een wedstrijd georganiseerd door de Meesterkoks van België. Dimitri Moens van het Brugse restaurant Saint-Amour werd tweede. De wedstrijd vond plaats tijdens het salon Horeca Life, voor professionals uit de horeca.

De deelnemers kregen eerst een verplicht recept voorgeschoteld: witte heilbot uit Noorwegen met Rubenssaus. Nadien mochten ze hun gang gaan met een aantal voorafbepaalde ingrediënten: eend "col vert", vijgen, rozijnen, koolrabi en een pompoenso...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info