Restaurant Mange-Tout in Middelkerke plant eigen wijngaard aan

23/06/11 om 15:52 - Bijgewerkt om 15:52

Bron: Kw

Het restaurant Mange-Tout opende anderhalf jaar geleden de deuren langs de Oostendelaan in Middelkerke. De jonge zaakvoerders Marieke Moyaert en Gregory Schatteman planten nu op het terrein voor het restaurant een eigen wijngaard aan.

Mange-Tout is de verrassing van het voorbije jaar aan de kust. Het restaurant kreeg al een mooie vermelding in de GaultMilliau (14 op 20) en werd laureaat v...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden