Restaurant Manderley in Hertsberge in nieuwe, jonge handen

Redactie KW

Gregory Schatteman, tot voor kort chef-kok in restaurant Mange-Tout in Middelkerke, heeft Restaurant Manderley in Hertsberge overgenomen. Eric Lemmens en Maria Bentein, uitbaters sinds 1985, houden er mee op.

Gezondheidsproblemen bij chef-kok Eric nopen het koppel om het restaurant vroeger over te laten dan gedacht. Maar de toekomst van het restaurant is verzekerd : Gregory Schatteman, recent nog verkozen tot ‘Gouden Garde Jong Talent’ in de restaurantgids van Knack en bedeeld met een vermelding in Gault Millau, neemt het roer over. Hij hoopt de zaak op 20 januari te kunnen heropenen. Schatteman genoot een opleiding in Ter Groene Poorte en werkte eerder al in de Ostend Queen en in Hertog Jan.

(PH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, edities De Weekbode Torhout en Brugsch Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier