Restaurant Manderley in Hertsberge in nieuwe, jonge handen

06/01/12 om 09:24 - Bijgewerkt om 09:24

Bron: Kw

Gregory Schatteman, tot voor kort chef-kok in restaurant Mange-Tout in Middelkerke, heeft Restaurant Manderley in Hertsberge overgenomen. Eric Lemmens en Maria Bentein, uitbaters sinds 1985, houden er mee op.

Gezondheidsproblemen bij chef-kok Eric nopen het koppel om het restaurant vroeger over te laten dan gedacht. Maar d...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info