REPORTAGE Kinderen draaien gehaktballen à la Wim Ballieu in Heule

04/03/14 om 14:14 - Bijgewerkt om 14:14

Bron: Kw

In het Spes Nostra in Heule organiseert Idee Kids een echt 'Balls & Glory'-kamp. Dinsdag kwam Wim Ballieu zelf een kijkje nemen en proeven.

Het 'Balls &Glory'-kamp in Heule is geïnspireerd op het restaurant 'Balls & Glory' van Wim Ballieu. De Gentse chef-kok heeft de gehaktbal de laatste jaren een nieuwe dimensie en runt intussen al drie restaurants met dezelfde naam. Een twintigtal kinderen tussen zes en twaalf jaar waagt zich elke dag in het Spes Nostra aan het maken van gehaktballen, die volgens de recepten van Wim Ballieu worden klaargemaakt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!