REPORTAGE Foodpairing, op zoek naar de ultieme smaakcombinatie

31/03/14 om 16:44 - Bijgewerkt om 16:44

Bron: Kw

Foodpairing.com uit Brugge verovert de wereld met zijn online catalogus van smaken en ingrediënten.

Hoe kan je ingrediënten efficiënt combineren om tot nieuwe resultaten te komen in de keuken? Dat is het uitgangspunt van Foodpairing.com. "Wij gaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Dat doen we via een database van aroma's. We timmeren al negen jaar aan de weg met Vlaamse chefs zoals Kobe Desramaults. De jongste jaren gaan we in zee met internationale koks. We werken samen met bio-ingenieurs en universiteiten wereldwijd", zegt Bernard Lahousse uit Kortrijk.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee