Renson bouwt logistiek centrum langs Industrielaan

Redactie KW

Het Waregems bedrijf Renson, specialist in ventilatie en zonwering, is fors aan het uitbreiden. Ter hoogte van de Industrielaan wordt, palend aan het huidige gebouwencomplex, een logistiek centrum van 12.000 vierkante meter gebouwd.

Renson heeft zijn productgamma en personeelsbestand de voorbije jaren zodanig snel uitgebreid dat expansie een noodzaak werd. Het bedrijf wendt nu een lap grond aan dat het in eigendom heeft aan de Industrielaan. Het logistiek centrum zal aangebouwd worden aan de bestaande bedrijfsgebouwen die langs de Maalbeekstraat tot aan de autosnelweg reiken. “In het logistiek centrum, dat 12.000 vierkante meter zal beslaan, worden verpakking en verzending samengebracht”, vertelt woordvoerder Johan Debaere. “Daar zullen we onze laad- en loskaaien kunnen samenbrengen. Het wordt dus een functioneel gebouw waarmee we tijdige en kwaliteitsvolle leveringen nastreven.”

“Momenteel is men de grond aan het nivelleren en de komende weken worden de nutsvoorzieningen gelegd. Begin december starten we dan met funderingswerken. Bedoeling is dat het gebouw eind april is afgewerkt. We plannen de ingebruikname voor mei, tenzij het weer roet in het eten gooit”, aldus Johan Debaere.

(TVH)

Lees meer over dit thema in Het Wekelijks Nieuws Gaver

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier