Remy Bonny : “Oostende is voor 3e keer aan een ramp ontsnapt”

Redactie KW

Tijdens een fuif in Hangar 1 liep vanalles mis, gelukkig vielen er geen ernstige gewonden.

Vrijdagnacht zijn er tijdens de fuif van Mythicz, leerlingen van KA Oostende, andermaal ernstige problemen geweest in Hangar 1. De elektriciteit is gedurende 45 minuten uitgevallen en dat zorgde voor lichte paniek en opstootjes, met gewonden. Er was ook CO2 in de tapinstallatie. Oostende is op het nippertje ontkomen aan een ramp. De mensen van Mythicz krijgen de steun van Remy Bonny, voorzitter Jong Groen Middenkust, die onvoorwaardelijk de sluiting vraagt van Hangar 1.

Tweede keer

“Het is de tweede keer in zes maanden dat ons dat overkomt”, klinkt het bij de organsisatoren. “De verantwoordelijke firma was niet bereikbaar en we hebben het probleem moeten oplossen met tien verlengkabels en stroom uit de tweede zaal. Meerdere aanwezigen verlieten de zaal, anderen gingen aan het zagen en dat gaf aanleiding tot enkele opstootjes met gewonden. Sommige fuifgangers werden afgevoerd naar het ziekenhuis.”

Alternatief in Vismijn of Earth Explorer?

Het is niet de eerste keer dat Hangar 1 in vraag wordt gesteld. “Eerder werd al betonrot vastgesteld en wij protesteren met klem tegen de renovatiekosten van 5 miljoen euro voor de gevel, waar de stenen dreigen uit te vallen”, aldus Remy Bonny. “Er moet dringend een oplossing, een alternatief gezocht worden. Wij denken aan de oude vismijn of Earth Explorer.”

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier