Remix van Audiophonic en dj Mathieu uit Roeselare scoort internationaal

Redactie KW

Het Roeselaarse dj-duo Audiophonic, bestaande uit Steven Callens en Sam Couvreur, gooit momenteel hoge ogen met een remix die ze maakten van Beautiful Epic People van Sandro Silva vs Benny Benassi. De mix werd opgepikt door een toonaangevende Amerikaanse blog en dat is al niet meer de eerste keer.

Audiophonic maakte de bootleg samen met dj Mathieu Pacqueu. Dat gebeurt wel eens vaker, de drie werken geregeld samen in de studio aan eigen edits, remixen en bootlegs. En dat slaat aan, want de remix van Beautiful Epic People werd ondertussen opgepikt door de in het genre toonaangevende Amerikaanse blog ‘bacauhousemafia.ro’, van waar andere gespecialiseerde websites de mix zullen plukken. Allemaal goed voor een pak downloads, zoals Audiophonic al enkele keren mocht ondervinden. Eerdere bootlegs haalden de kaap van 1.500 downloads en meer.

Audiophonic geniet ondertussen een prima status binnen het genre, na passages op House Clubbing en Beachland. Ze zijn resident in Klub XIII, Roeselare Centraal & Star Club, en stonden ook al achter de mengtafels in de Noxx, de Carré, Culture Club en Club 69.

(FV)

>> Check hier de soundcloud : http://soundcloud.com/audiophonic/sandro-silva-vs-benny-benassi

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier