Regionale bouwbeurs ‘Bouwen Wonen Nu’ lijdt niet onder de crisis

Redactie KW

De regionale bouwbeurs ‘Bouwen Wonen Nu’ lijdt niet onder de crisis. Dat is woensdag bekend gemaakt bij de voorstelling van de editie 2009. Die vindt plaats van 20 tot en met 29 november in de Brugse Beurshalle. Het aantal standen ligt bijna tien procent hoger dan vorig jaar. In totaal zullen negentig bedrijven actief in de bouw, de tuinaanleg en de immobiliën hun producten presenteren.

Bouwen Wonen Nu is al aan zijn 46ste editie toe. De beurs wil iedereen aanspreken met bouw- of verbouwplannen. Dit jaar staat ‘Slim (ver)bouwen en wonen’ tijdens de beurs centraal. Er wordt daarom extra aandacht besteed aan milieubewust, energiezuinig en budgetvriendelijk maar toch comfortabel en aantrekkelijk bouwen en verbouwen. Een bijzonder plaats tijdens de beurs is weggelegd voor de ‘strobouwtechniek’. Daarvoor doet de organisatie beroep op de vzw Casa Calida uit Limburg.

Traditioneel is een kwart van de standhouders op de beurs nieuw. Daardoor speelt de beurs ook altijd in op de actuele trends op de markt. De beurs mocht de voorbije jaren gemiddeld 13.000 bezoekers verwelkomen. Meer informatie op www.bouwenwonennu.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier