Rechtzaak sterrenmeisje uitgesteld (Update)

25/06/09 om 16:14 - Bijgewerkt om 16:14

Bron: Kw

Voor de rechtbank in Kortrijk is het kortgeding behandeld van het 18-jarige sterrenmeisje Kimberley Vlaeminck. De zaak is uitgesteld en er wordt een uitspraak verwacht op 2 juli. Samen met haar advocaat spant ze het kortgeding in tegen de man die 56 sterren op haar gezicht heeft getatoeëerd. Over de grond van het geding wil haar advocaat Jan Leysen niet veel kwijt.

Sterrenmeisje Kimberley Vlaeminck wil dat een dermatoloog, eventueel bijgestaan door een tatoeëerder, onderzoekt of de 56 sterren op haar gezicht volgens de regels van de kunst zijn geplaatst. Ze stapte daarvoor donderdag samen met haar raadsman Jan Leysen naar de kortgedingrechter in Kortrijk. Tatoeëerder Rouslan Toumaniantz en zijn raadsman Marijn Van Nooten kantten zich tegen de aanstelling van de deskundige. Kimberley Vlaeminck stapte op 14 juni samen met haar vader Tattoo Box in Kortrijk binnen om drie puntjes naast haar oog te laten tatoeëren. Het werden uiteindelijk 56 sterren. Aanvankelijk beweerde het 18-jarige meisje dat ze tijdens de tatoeëersessie in slaap vie...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!