Programma Klinkers 2011 is compleet

Redactie KW

Tussen 29 juli en 13 augustus wordt Brugge één grote dansvloer. De zestiende editie van Klinkers zorgt dit jaar opnieuw voor een feestelijk parcours doorheen de binnenstad, dat je als bezoeker grotendeels gratis kan meemaken.

Verspreid over de Burg en het binnenplein van Gruuthuse nemen een aantal straffe performers het voortouw: de altijd verrassende wereldpop van Zap Mama, de warmbloedige Amparo Sanchez en de Kaap-Verdische diva Mayra Andrade. Verder verwelkomt Brugge de jonge Belgisch-Italiaanse Sarah Ferri, The Selecter, Sergent Garcia en Elizier ‘La Truco’ Pinillo.

In het Astridpark brengt Het Entrepot bakken sfeer, cosy caravans, een gezellig terras, zuiderse spijzen en warme tunes voor de derde editie van het gratis zomerfestival Vama Veche. Daar vinden we onder meer Low Vertical, The Catatonics, Teddiedrum en The Future Dead. Klinkers Comedy werkt op uw lachspieren met komieken als Wouter Deprez, Xander De Rycke, Bert Gabriëls en Henk Rijckaert.

Uiteraard mogen de openluchtbioscoop in het Astridpark en de Klinkende Kroegen ook dit jaar niet ontbreken. Als afsluiter biedt de tiende editie van Benenwerk verscheidene podia met een combinatie van gespecialiseerde DJ’s en opwindende live-acts: Discobar Galaxie, Jazzanova, Stille Disco, Sweet Emma & The Mood Swingers en vele anderen. Ongetwijfeld zorgt Klinkers dit jaar opnieuw voor een heerlijk zomers muziekfestijn!

Het volledige programma vindt u op www.klinkers-brugge.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier