Poperinge krijgt nieuw avonturenpark

Redactie KW

Binnenkort komt er een heus avonturenpark in Poperinge. Daar zorgt reisbureau Outside Travel voor. Zo gaat de wens wijlen Bart Vermeulen, de oprichter van Outside Travel, alsnog in vervulling.

Het avonturenpark komt op de site langs de Westouterseweg en zal beschikken over een watersportvijver, drie nieuwe paintballterreinen en een eet- en drankgelegenheid. Outside Travel, dat vooral actieve vakanties organiseert, gebruikt de site nu al voor boerderijvakanties en indianenkampen. Er zijn boogschietstanden, twee quadparcours en een Wave Surfer.

„We zullen de volledige site tot aan de Ring inpalmen”, zegt Fries Vandermarliere van Outside Travel. „Dat is goed voor een oppervlakte van 9 hectaren.” Deze ruimte zal het reisbureau goed kunnen gebruiken. „ De watersportvijver zal 150 op 40 meter zijn. Je zult er kunnen wakeboarden, kajakken, raften en jetskiën.”, aldus Fries.

In de nieuwbouw die er komt aan de oever van de watersportvijver zullen de mensen iets kunnen eten of drinken. Verder komt er een dakterras die zal uitkijken over de paintballterreinen, een klimtoren van twaalf meter hoog en vier grote indianententen. De werken zullen in september van start gaan.

(JH)

Meer in de Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier