Wissel bij N-VA in gemeenteraad van Nieuwpoort

Redactie KW

Gemeenteraadslid Els De Ceuninck uit Sint-Joris (Nieuwpoort) neemt na 3 jaar afscheid van haar functie. Ze kiest ervoor om zich weer ten volle te concentreren op haar werk als opvoedster in de Rozenkrans in Oostduinkerke en meer tijd uit te trekken voor haar vriend en familie.

Op de gemeenteraadszitting van december wordt ze opgevolgd door Johan Roelens (54) die haar plaats zal innemen in de Nieuwpoortse N-VA-fractie. Johan Roelens woont samen met zijn echtgenote Karine in de Pemenhoek en is vader van 2 kinderen. Johan was gedurende vele jaren voorzitter van de jeugdwerking van het voetbal in Oostduinkerke en Koksijde. Hij is ook actief als bestuurslid in de lokale VVB-afdeling ‘Bachten de Kupe’.

“Namens de fractie en het afdelingsbestuur zou ik Els oprecht willen bedanken voor haar inzet de voorbije jaren. Ze neemt dan wel afscheid als gemeenteraadslid, maar ik ben ervan overtuigd dat we haar nog vaak zullen terugzien”, aldus fractieleider en afdelingsvoorzitter Matthias Priem. “Tegelijk wil ik Johan Roelens feliciteren met zijn mandaat. Hij wordt alvast een extra troef voor N-VA Nieuwpoort in de gemeenteraad en ik wens hem dan ook alle succes toe”, besluit Priem.

(EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier