Wilfried Vandaele kijkt voor lijst in De Haan ook over de partijgrenzen

© BELGA
Redactie KW

Wilfried Vandaele, Vlaams volksvertegenwoordiger/senator en gemeenteraadslid in De Haan, roept de plaatselijke politici op om de krachten te bundelen.

“Bewust 12, de partij van de burgemeester, viel door interne twisten uit elkaar en de gemeente is daardoor nu al maanden stuurloos. Met het oog op de verkiezingen van volgend jaar is het hoog tijd dat we orde op zaken stellen en De Haan weer een stabiel bestuur geven”, zegt hij.

Enige tijd geleden raakte bekend dat Vandaele lijsttrekker wordt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij doet daarmee een gooi naar de burgemeesterstitel, maar roept vooreerst op tot een betere samenwerking over de partijgrenzen heen. “Onze groep N-VA/SAMEN staat niet alleen open voor mensen met één bepaalde partijkaart. Nieuwe gezichten, maar ook mensen die vandaag al actief zijn in gemeenteraad of OCMW , zijn welkom om mee te bouwen aan een duidelijke toekomstvisie voor onze gemeente”, klinkt het.

Vandaele stelt daarbij één voorwaarde. “Zich willen inzetten voor het algemeen belang, want dat raakte in het verleden al te vaak ondergesneeuwd door politiek gehakketak.”

(WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier