VLD Avelgem gaat als Gemeentebelangen naar de kiezer

Redactie KW

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft VLD Avelgem besloten om op te komen onder de naam Gemeentebelangen Avelgem.

Lijsttrekker wordt nieuwkomer Valtin Demuynck. “Ons doel is met een neutrale lijst een goed alternatief te bieden voor het huidige gemeentebeleid. We willen de kiezer overtuigen dat we beter, slimmer en goedkoper een gemeente kunnen besturen,” stelt Valtin. “We vormen in Avelgem een politieke beweging die duidelijk aantoont dat zij openstaat voor alle burgers van Avelgem. Een formatie waarin iedere Avelgemnaar zich kan vinden en die handelt in het belang van de inwoners van de gemeente. We willen meer dan ooit het hart zijn in de Avelgemse politiek.”

Meerwaarde

Gemeentebelangen is van plan om op te komen met 21 volwaardige kandidaten, die een meerwaarde kunnen betekenen voor de komende legislatuur in Avelgem. “Het wordt een gezonde mix van liberalen en neutrale mensen”, aldus Valtin. “We kunnen aantonen dat we beschikken over kwalitatief sterke persoonlijkheden die ook inhoudelijk zeer sterk staan. Door het open trekken van de partij geven we ook de kans aan jong en oud om zich bij onze ideeën voor een hartverwarmende gemeente aan te sluiten.” Lijstduwer wordt Jules Lampole, ondervoorzitter van VLD Avelgem. “Ik steun volmondig dit voorstel van de jonge mensen in onze partij”, verklaart Lampole. “Het is de bedoeling om de komende weken vol vertrouwen onze kandidaten en ons programma aan de kiezer voor te stellen.”

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier