Vincent Van Quickenborne en verloofde Anouk Sabbe stemmen in Howest in Kortrijk

25/05/14 om 12:25 - Bijgewerkt om 12:25

Bron: Kw

Ook de Kortrijkse burgemeester Vincent Van Quickenborne trok vanochtend naar de stembus. Verloofde Anouk vergezelde hem.

Vincent Van Quickenborne en verloofde Anouk Sabbe stemmen in Howest in Kortrijk

Vincent Van Quickenborne (40), die volgende maand met Anouk Sabbe in het huwelijksbootje stapt, moest zich voor deze stembusgang aanmelden in Howest in Graaf Karel de Goedelaan. De Kortrijkse burgemeester is lijsttrekker voor Open VLD voor de Kamer in West-Vlaanderen en het lijkt zeker dat de gewezen minister zijn zitje behoudt.

Mocht Open VLD in de federale regering stappen, dan zal Van Quickenborne geen minister worden. "Ik heb me geëngageerd om in Kortrijk burgemeester te worden en dat zal niet veranderen", stelde hij al meermaals. (AXV-foto JVGK)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit