Vier nieuwe namen bekend voor CD&V Wielsbeke

Ine Callens, Samira Soetaert, burgemeester Jan Stevens, Ellen Rogge en Emilie Clinckemaillie zullen een plaats innemen op de verkiezingslijst van CD&V Wielsbeke. (GF)
Redactie KW

CD&V Wielsbeke stelt vier nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Samira Soetaert, Ellen Rogge, Ine Callens en Emilie Clinkemaillie zijn vier vrouwen die de lijst van CD&V zullen kleuren.

Samira Soetaert (37) uit de Markstraat is geboren en getogen in Wielsbeke. “Ik wil mee verderbouwen aan een warm Wielsbeke.” Ook Ellen Rogge (41) uit de de Maurissenstraat zet zich in voor de partij. “Vanuit mijn werkervaring in de zorgsector en persoonlijke interesse wil ik mee mijn schouders zetten onder een kwalitatief lokaal sociaal beleid voor Wielsbeke.” Ine Callens (26) uit de Rijksweg zette zich al veel in als vrijwilliger voor de jeugd. “Mijn inspanningen zullen zijn weerklank dan ook vinden in het vrijwilligerswerk. Zij verdienen veel waardering en steun.” Tot slot zal ook Emilie Clinckemaillie (35) uit de Hooiestraat een plaats op de lijst krijgen. “Als landbouwersvrouw en moeder van drie kinderen wil ik me dan ook inzetten voor lokale thema’s zoals landbouw, het milieu en het gezin.”

Eerder meldde CD&V al dat de huidige ploeg die een plaats heeft in het schepencollege de basis van hun team vormen. Lijsttrekker en burgemeester Jan Stevens is blij met de komst van deze vier vrouwen. “Ze vormen een versterking en hebben heel veel inhoud. We zijn blij dat zij onze ploeg willen versterken”, meent hij. In de komende weken zal CD&V Wielsbeke nog enkele nieuwe kandidaten lossen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier