Verkiezingen12: Dedecker gaat voor “gouden medaille” in Middelkerke

Redactie KW

Kopstuk van Lijst Dedecker, Jean-Marie Dedecker, gaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in Middelkerke voor de “gouden medaille”. Dat heeft hij gezegd naar aanleiding van de voorstelling van de lijst. “Een geografisch en sociologisch gespreide lijst”, aldus Dedecker.

“We hebben een sterk team”, meent Dedecker, die zelf lijsttrekker is in Middelkerke. “Het is een team met een goede geografische spreiding. Er zijn nog acht gemeenten rond Middelkerke, dus die spreiding is toch wel belangrijk. Maar ook sociologisch hebben we een goede spreiding: van middenstanders tot arbeiders. We hebben zelfs een echte visser in onze rangen”.

Dedecker meent dat zijn team ook een goede mix is van jong en oud. Dat getuigt onder meer de tweede plaats op de lijst van de 35-jarige Rosalie Verlinde, dochter van gewezen burgemeester Frank Verlinde.

Ambitieus

“Met dit team mikken we op een nieuw beleid in Middelkerke want nu is het beleid verstard. We liggen tussen Oostende en Nieuwpoort, twee steden die toch wel hebben geïnvesteerd in hun aantrekkingskracht. Dat moeten wij ook doen. We mikken dan ook op niets minder dan de gouden medaille”, klinkt het Olympisch ambitieus.

Over het programma wou Dedecker weinig kwijt. “Volgende week hoor je opnieuw van ons”, besloot hij.

(BS/Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier